Известие

Collapse
No announcement yet.

PS2 в кола

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• PS2 в кола

Някой да е успявал да монтира ПС2 в колата си?Специално за 156-тица ме интересува.И въобще какво мислите за тоя проект

Я.....що е тва PS2 бре........
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз лично не мога да си обясня целта на това занятие, но ...
      Предполагам че ПС2-на едва ли може да работи на 12волта, така че ще ти трябва трансмитер(май така се казваше) за да направиш 220волта. После някакъв монитор ще ти трябва, на който да гледаш, не е лошо да е с повечко входове, може да си сложиш камера за задно виждане, ГПС и т.н. И малко кабели за да навържеш всичко. Поставянето на въпросните неща е личен избор...
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ако ще играят 2ма човека ще ти трябва по-големичък монитор от 15 инча,а незнам как ще намериш такъв за кола.
        плейстейшъна знаеш от къде се купува,само остава въпроса със захранването.Едва ли ще може да се направи да работи на 12v затова ще ти трябва въпросната джаджа която спомена колегата,чувал съм че струва околу стотина лева
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Намерил съм си я въпросната джаджа за 60 кинта.Обаче стои проблема за монитора.Имам 7 инчов,но май ще дойде малък.Освен да потърся от тия големите монитори,които се спускат от тавана..

Comment

7 инча ще е прекалено малък колега,за един играч може и да е достатъчен,но едва ли целта ти е да си играеш сам
            направо пускай един разклонител от джаджата и пускай LCD-то от компа
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Случайно да сте чували думата тунинг?На запад е супер модерно да си сложиш ПС2 в колата.А пък до година за морето няма да е никак зле докато шофирам 3-мата тюфлеци отзад,които ще накача да разцъкват ПС-ана.Така,че приложение винаги може да му се намери.А пък и репликата,която доста често използвам с мацките-Да се прехвърлим на задната седалка,няма да буди този първоначален шок

Comment

Сложи си лаптоп малък и си свиркай

кеф ти клипове, музика, кеф ти wi-fi по OMV-тата
                156 TS
                ex. Spider TS

Comment

Не виждам какво му има на въпроса?По другите форуми има сума ти подобни теми.Отвори тунинг.бг и ще видиш поне 30.Просто реших,че и тук може някой да се е захванал с подобен проект за да даде малко акъл и за моя.

Comment

Представи си, между двата форума няма никаква прилика и връзка. Щом там те кефи, ми пиши си там. Никой насила не те кара да пишеш тук. Отговори ми къде да местя?

Comment

Аааа мести я в коша....Не ми е важна тая тема .Явно няма човек в форума,който да е правил нещо подобно така,че няма какво да науча .

Comment

Working...
                      X